ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:45 06.06


Учасника АТО побили, коли той намагався проїхати у транспорті за пільгою

Правоохоронці Полтави відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення бійцеві АТО тілесних ушкоджень. Він їх отримав, коли намагався проїхати у транспорті за пільгою для учасників АТО.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). У рамках його розслідування будуть окремо виділені матеріали щодо скоєння адміністративного порушення за статтею 133-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення — безпідставна відмова від передбаченого законом пільгового перевезення громадян. Їх ми направимо до відповідного державного органу автомобільного транспорту, як це передбачено законодавством, для подальшого розгляду та притягнення водія до адміністративної відповідальності,

- повідомив начальник відділення поліції №1 міста Полтави Сергій Махно.

Із приміщення відділення поліції № 1 міста Полтави потерпілого на автомобілі швидкої медичної допомоги доставили до лікарні.

За висновком лікарів, тілесні ушкодження, які отримав чоловік, були незначними і стаціонарного лікування він не потребує.

АТО, проїзд, бійка

За темою:

  • Факторы, влияющие на стоимость генератора
  • Одномоментная имплантация: особенности протезирования
  • Как получить стоматологическую помощь: куда лучше обращаться с возникшими зубными проблемами
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.