ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:14 07.06


Через масове отруєння людей на Полтавщині керівництво області проситиме уряд відмінити мораторій на перевірку бізнесу

До отруєння людей призвело недотримання санітарних норм працівниками фірми, яка готувала обіди.

Керівництво Полтавської обласної державної адміністрації має намір звернутися до Кабінету міністрів із проханням відмінити мораторій на перевірку бізнесу контролюючими органами. Про це повідомив канал "112 Україна".

За її словами, до таких дій місцеву владу спонукає недавній випадок масового отруєння населення харчовими продуктами під час поминальних обідів.

Як повідомлялося, кількість людей, які отруїлися під час поминальних обідів у Полтавській області, збільшилася до 52 осіб. У неділю до лікарні було госпіталізовано 37 людей на Полтавщині. Вчора з аналогічними симптомами до медичних установ звернулося ще 15 осіб. Всі вони отруїлися на поминальних обідах у районах області. За попередньою інформацією, страви готувала решетилівська фірма. Всі працівники, що там працювали, сім осіб, не дотримувались ані гігієнічних норм, ані температурного режиму. Були відсутні дані про проходження ними медичного огляду.

Зауважимо, раніше правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст 325 ККУ "Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням і масовим отруєнням".

отруєння, ОДА, СЕС

За темою:

  • У Кременчуцькому районі троє осіб отруїлися невідомою речовиною
  • У Гожулах троє людей отруїлися невідомою речовиною
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.