ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:32 07.06


Кременчужани завоювали "бронзу" фіналу "Шкіряний м'яч – Кубок Coca-Cola"

У Вишневому завершився турнір Всеукраїнських фінальних змагань з футболу "Шкіряний м'яч – Кубок Coca-Cola" серед наймолодших юнаків (U-11), за підсумками якого команда з Полтавщини - Кременчуцької ЗОШ №1 завоювала бронзові медалі.

Наші юні земляки у груповому раунді фінального турніру перемогли ЗОШ №29 (Суми) - 3:0 і ЗОШ № 20 (Бердянськ) - 4:2 та програли ЗОШ №19 (Ужгород) - 0:1. Кременчужани та закарпатці набрали у групі по 6 очок, різниця м'ячів була кращою у наших земляків, але до фіналу - завдяки перемозі в очній зустрічі - вийшли хлопці з Ужгорода.

У матчі за "бронзу" наші земляки розгромили Гімназію №2 (Дубно) - 4:0. У складі команда Кременчуцької ЗОШ №1 (директор школи - Людмила Яшина), тренером якої є колишній гравець "Кременя" та "Ворскли" Олександр Янковський, виступали: Колосов Єгор, Кукін Богдан, Марков Єгор, Сапіга Назар, Князєв Єгор, Явник Юрій, Ковальов Матвій, Пітулько Олег, Криворучко Олег, Геймур Еммануїл, Мжавія Дато, Мормуль Микита, Кочубей Максим, Щербак Євген, Цівкунов Антон, Ямпольский Влад, Данильчук Денис.

У фіналі турніру команда ЗОШ №19 (Ужгород) також упевнено перемогла ЗОШ №301 (Київ) - 3:0.

спорт, футбол

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.