ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:56 07.06


Новий футбольний чемпіонат "Ворскла" розпочне вдома

Сьогодні в Києві відбулася зустріч представників футбольних клубів УПЛ, на якій провели жеребкування нового чемпіонату. Визначено розклад матчів першого етапу у футбольній Прем'єр-лізі в сезоні 2016/17.

Жереб визначив, що у стартовому турі УПЛ зустрінуться:
Дніпро - Волинь
Сталь - Карпати
Динамо - Олександрія
Ворскла - Чорноморець
Шахтар - Зірка
Зоря - Олімпік
2-й тур
Дніпро - Сталь
Зірка - Зоря
Чорноморець - Шахтар
Олександрія - Ворскла
Карпати - Динамо
Волинь - Олімпік
3-й тур
Сталь - Волинь
Динамо - Дніпро
Ворскла - Карпати
Шахтар - Олександрія
Зоря - Чорноморець
Олімпік - Зірка
4-й тур
Дніпро - Ворскла
Сталь - Динамо
Чорноморець - Олімпік
Олександрія - Зоря
Карпати - Шахтар
Волинь - Зірка


Тим часом, півзахисник "Карпат" Олег Голодюк (на фото - у зеленій формі) в літнє трансферне вікно може стати черговим новачком ворсклян. Згідно з інформацією порталу Sport Arena, "Ворскла" хоче скористатися тим, що у 28-річного центрального півзахисника влітку завершується контракт із "Карпатами". Голодюк стане вільним агентом і зможе сам обирати собі нове місце роботи. У минулому розіграші УПЛ хавбек зіграв 23 матчі, забивши два голи.
Нагадаємо, що "Ворсклу" вже встигли залишити Станіслав Богуш, Артем Громов, Олександр Ковпак. Якщо говорити про придбання, то ряди команди Василя Сачка поповнив голкіпер Богдан Шуст.

І ще одна новина - до Полтави їде чергова інспекція УЄФА. У ході інспекції 8-10 червня спеціальна комісія відвідає домашні стадіони "Олександрії", "Ворскли" і "Зорі", які представлятимуть Україну в Лізі Європи в сезоні 2016/2017.
Зі стадіоном у Полтаві не повинно виникнути серйозних проблем, адже необхідна для єврокубків інфраструктура, окрім спеціальних турнікетів та належних умов праці для журналістів, тут є.
І кілька слів про плани ворсклян. Як відомо, з відпустки біло-зелені повертаються 13 червня і два тижні працюватимуть удома. 26 числа, напередодні поїздки на словенський збір, ворскляни у Полтаві проведуть спаринг із "Олександрією", яка теж, як і наші земляки, стартуватимуть у Лізі Європи з третьої кваліфікації.

спорт, футбол, ФК Ворскла, Ліга Європи

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Футбол: ворскляни підсилили центр нападу
  • Ворскляни зіграли перший матч на зборах у Закарпатті
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.