ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:30 14.10


Команда КЛФ виграла Кубок Полтавщини з футболу

У четвер, 14 жовтня, у Полтаві, на стадіоні "Ворскла" відбувся фінальний матч розіграшу Кубка Полтавщини з футболу 2021 року. У вирішальному поєдинку за почесний трофей полтавська команда КЛФ перемогла "Стандарт" із Нових Санжар.

Уболівальники у цій грі мали нагоду побачити відомих гравців минулого. Віталій Постранський, Олександр Чижов, Олександр Матвєєв, Роман Кунєв, Олег Бараннік... Змагався за трофей і зірковий гість — фіналіст Ліги Європи у складі "Дніпра" — Руслан Ротань. Щоправда, його команда під керівництвом молодшого брата Олексія поступилася.

Стандарт — КЛФ — 0:1
Гол: Чижов (24).
Стандарт: Євтушенко, Швей, Матвєєв, Вовкодав (Писаренко, 12, Карповський, 83), Ічуаідзе, Бондаренко, Піскун (Закарія, 59), Сінчиков (Хрієнко, 86), Вергун, Р. Ротань, Кунєв (Бараннік, 75).
КЛФ: Постранський, Чижов, Гринь, Брага, Алексеєнко, Мороз (Марков, 84), Ничипорук, Субочев, Шевченко (Мисюра, 73), Бажан, Місяйло (Гриценко, 61, Ягодовський, 90+4).

Працювати на матч приїхала зіркова суддівська бригада на чолі з Анатолієм Абдулою з Харкова. Саме рефері і став одним із антигероєв матчу, не зарахувавши чистий гол Швея у ворота Постранського після кутового удару. За грою "Стандарт" виглядав краще, проте КЛФ використав один із небегатьох своїх шансів, коли після подачі Субочева і помилки воротаря "Стандарту", досвідчений Олександр Чижов найкраще зорієнтувався у воротарському майданчику суперника. Цей гол і став єдиним та переможним.

спорт, футбол, аматори, Кубок Полтавщини

За темою:

  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Кременчук закупить тролейбуси 2023 року випуску з автономним ходом
  • Президент України нагородив шахістку з Полтавщини Наталю Мироненко
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.