ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:48 08.06


Підозрюваний в одержанні 30 тисяч доларів США поліціянт вніс заставу у більш ніж два мільйона гривень

У Полтаві поліціянт, якого підозрюють в отриманні 30 тисяч доларів США хабара, вніс заставу 2 мільйони 67 тисяч гривень. До того ж, поліціянт намагався через суд повернути внесену заставу, але йому відмовили.

Октябрський районний суд Полтави відмовив підозрюваному в отриманні неправомірної вигоди поліціянту Андрію Мельничуку в поверненні внесеної за нього застави, розмір якої склав 2 мільйони 67 тисяч гривень.

Чоловік попросив повернути йому гроші, бо, на його думку, дія застави закінчилася, а орган досудового розслідування із клопотанням про її продовження не звертався. Суддя Тетяна Січиокно відзначила, що Андрію Мельничуку визначено строк дії запобіжного заходу у виді взяття під варту і відносно підозрюваного діє альтернативний запобіжний захід у виді застави. Нині досудове слідство продовжується, а тому підстав, на думку судді, для повернення внесеної застави немає.

Нагадаємо, на початку лютого полтавські правоохоронці затримали майора поліції, який, як вважає слідство, вимагав 30 тисяч доларів США від фермера. Чоловік начебто користувався послугами конвертаційного центру і поліціянт попрохав вказану суму за непритягнення його до відповідальності. Після затримання поліціянту Андрію Мельничуку визначили розмір застави – 799.2 тисячі гривень. Чоловік їх вніс, але згодом правоохоронці оскаржили ухвалу про призначення саме такої суми застави і підвищили її розмір до 2 мільйонів 67 тисяч гривень.

суд, поліція, хабар, застава

За темою:

  • Двох кременчужан засудили: побили до смерті чоловіка
  • Мамай просить суд поновитися на посаді міського голови
  • На Полтавщині продовжили заборону руху всіх суден
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.