ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:59 08.06


Олександр Мельник, якого звинувачують у вбивстві Бабаєва, залишиться під вартою до 8 серпня

Суд у справі про подвійне вбивство мера Кременчука Олега Бабаєва і судді Олександра Лободенко триває вже більше року. Олександр Мельник залишиться під вартою до 8 серпня.

Кобеляцький райсуд у справі про подвійне вбивство мера Олега Бабаєва і судді Олександра Лободенка сьогодні продовжив арешт підсудному Олександру Мельнику термін утримання під вартою до 8 серпня.

Про це пише "Кременчуцька газета".

Питання, що стосується продовження терміну утримання під вартою ще трьох підсудних у цьому судовому процесі, буде розглянуто судом пізніше.

Раніше суди різних інстанцій неодноразово продовжували термін арешту Мельника, Крижанівського, Куніка, Пасічного, тим самим задовольняючи відповідні клопотання обласної прокуратури.

Як повідомляла "Кременчуцька газета", судовий розгляд справи про подвійне вбивство мера Кременчука Олега Бабаєва і судді Олександра Лободенка може завершитися в липні. Про це на сесії Полтавської обласної ради повідомив прокурор області Сергій Попов.

Суд у справі про подвійне вбивство мера Кременчука Олега Бабаєва і судді Олександра Лободенко триває вже більше року.

Нагадаємо, вбивство Автозаводського районного Судді СУДУ Олександра Лободенко 11 лютого в Києві скоєно 2014 року, а мера Кременчука Олега Бабаєва - 26 липня 2014 року.

У кримінальному провадженні четверо обвинувачених осіб: замовник (Олександр Мельник, власник телекомпанії "Візит"), організатор (колишній міліціонер Олександр Крижановський) і двоє виконавців. Усі четверо знаходяться під вартою.

Бабаєв, суд, Мельник

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.