ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:39 09.06


Штрафи за порушення правил дорожнього руху можна буде сплатити карткою

Відтепер сплатити штраф за порушення Правил дорожнього руху на місці банківською карткою можливо у Полтаві. Про це повідомляюь у спільноті Патрульна Поліція Полтава у Facebook.

У п`яти службових автомобілях, які цілодобово патрулюють вулиці обласного центру, встановили стаціонарні термінали Полтавського обласного управління Ощадбанку для безготівкової оплати штрафів.

Наявність таких терміналів дозволить приймати до оплати всі типи міжнародних банківських карток, включаючи найпоширеніші електронні карти "Visa" та "MasterCard", що значно прискорює проведення операції оплати і скорочує термін відшкодування грошових коштів за проведені операції.

Управління патрульної поліції Полтави повідомляє, що провести оплату штрафів таким чином можливо тільки за порушення Правил дорожнього руху, за які прийняття рішень про накладення штрафних санкцій входить до компетенції патрульної поліції.

Запратити штраф за допомогою терміналу або в касі банківської установи – кожний учасник дорожнього руху обирає на власний розсуд.

поліція, штраф, картка

За темою:

  • На Сулі потонув 15-річний хлопець
  • Поліція розшукала неповнолітнього жителя Лютеньки
  • У Полтаві чоловік стріляв під час конфлікту поблизу кафе
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.