ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:57 09.06


Кременчуцький льотний коледж запланував на більш ніж п'ять мільйонів гривень відремонтувати чотири вертольоти

У Кременчуці за 5 мільйонів 170 тисяч гривень упродовж 2016 року мають відремонтувати чотири вертольоти та один двигун. Ремонт відбудеться за державні кошти.

У Кременчуцькому льотному коледжі Національного авіаційного університету Міносвіти і науки України мають відремонтувати чотири вертольоти та один двигун. Коледж вже заключив контракт з підприємством "Авіаційна компанія "АгроавіаДніпро" Дніпропетровської міської громадської організації "Асоціація авіації ЗАНГ України".

Підприємство має провести ремонтно-відновлювальні роботи вертольотів МІ-2, з установкою системи сигналізації пошкодження лонжерона та рульового гвинта. Також ремонту потребує двигун ГТД-350. Ремонт відбудеться впродовж 2016 року за кошти державного бюджету України. На нього витратять 5 мільйонів 170 тисяч гривень.

Відзначимо, що 21 січня o 8:35, в межах аеродрому Кременчук при виконанні навчально-тренувального польоту вертоліт МІ-2 впав на бік. Це сталося в момент відпрацювання вправи "зависання". На борту повітряного судна знаходилися один пілот-інструктор та два пілоти-курсанти. Внаслідок аварії ніхто не постраждав, але сам вертоліт отримав пошкодження. Про це повідомляли в прес-службі Національного бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами.

тендер, ремонт, вертоліт

За темою:

  • На реконструкцію ще одного колектора в Полтаві витратять понад 10 мільйонів гривень
  • Переплата на генераторах освітян Полтави перевищила три мільйони гривень 
  • Полтавці придбають пікапи для захисників за вісім мільйонів гривень
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.