ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:07 09.06


У Полтавській дитячій міській лікарні з'явиться апарат штучного дихання за один мільйон 90 тисяч гривень

Протягом червня київська організація має надати Полтавській дитячій міській клінічній лікарні її замовлення - апарат штучного дихання екстра класу. Його ціна склала один мільйон 90 тисяч гривень.

Київське ТОВ "Торгово-промислова компанія "Н.З.Техно" уклало договір із Полтавською дитячою міською клінічною лікарнею. Згідно з договором, лікарня купує в організації апарат штучної вентиляції легень екстра класу за один мільйон 90 тисяч гривень.

Даний апарат повинен мати можливість проводити вентиляцію легенів пацієнтів з масою тіла від 0.2 кг. Також він має бути оснащений кольоровим рідкокристалічним дисплеєм з можливістю відображення подій у режимі реального часу, можливостями цифрового моніторингу, сенсорним екраном, мембранними клавішами і можливістю дистанційних зміни налаштувань і параметрів роботи. Серед медико-технічних вимог також вказано, що апарат відображатиме частоту подихів за хвилину, час вдиху, співвідношення вдихів і видихів та інше. Крім того, пристрій має подавати сигнали тривоги, якщо запобіжний клапан відкритий, апарат несправний, вентиляція відсутня, відмова/несправність вентилятора та подібне.

У закріплену ціну входить також навчання працівників лікарні по експлуатації та роботі з обладнанням за рахунок організації.

За результатами проведення оцінки цінових пропозицій двох організації більш економічно вигідною визнано пропозицію "Н.З.Техно". Тому тендер на закупівлю апарату виграла саме ця фірма.

тендер, апарат, медицина

За темою:

  • На реконструкцію ще одного колектора в Полтаві витратять понад 10 мільйонів гривень
  • Переплата на генераторах освітян Полтави перевищила три мільйони гривень 
  • Полтавці придбають пікапи для захисників за вісім мільйонів гривень
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.