ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:45 11.12


Футболісти "Ворскли" завершили рік п'ятими в УПЛ. ВІДЕО

Ворскляни останній в календарному році поєдинок зіграли 11 грудня у Львові і не змогли втримати перевагу над командою Олега Дулуба. Амількар Коджові відзначився дебютним м'ячем у складі команди Юрія Максимова.

Львів — Ворскла — 1:1

Голи: 0:1 Амількар (65), 1:1 Ременяк (74).

Львів: Ільющенков, Зозуля, Романчук, Лека, Якимець, Брікнер (Ременяк, 69), Політило, Грисьо (Семенів, 78), Довгий, Ернест (Бусько, 85), Нич (Шина, 77).

Ворскла: Ткаченко, Кушніренко, Чеснаков, Яворський, Пердута (Павлюк, 8, Амількар, 39), Челядін (Хрипчук, 87), Тілль, Якубу, Пешич, Кане, Рангел.

Ворскляни провели черговий посередній матч і завершили рік на 5-му місці в УПЛ. Юрій Максимов після гри похвалив свою команду:

"Загалом мені сподобалося, як ми зіграли у першому колі, хоча три останні гри трохи зіпсували. Я подякував гравцям, сказав, щоб добре відпочили і підготувалися до наступного року. Тяжко пройти весь чемпіонат без травм. Нас ще й коронавірус переслідує. Степанюк після корони приїхав, хотів допомогти, а отримав перелом ноги. Саня Скляр надовго вибув, Йоонас Тамм на корону захворів. Пуцлін пропускав, Кравчук. Хлопці виходять, намагаються, б'ються, стрибають вище голови. Я їм вдячний. Різник молодець, приїхав підтримати команду. Він хотів, щоб його внесли в заявку, але ми сказали йому, що сьогодні він не гратиме, бо нам п'ять пенальті дадуть. Сьогодні він не грав – пенальті не поставили".

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.