ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:20 13.06


Зібрані на благодійному аукціоні 4190 гривень передали полтавським волонтерам та хворій дівчинці

У Полтаві під час благодійного аукціону, на якому продавалися вісім картин сестер Боняківських, зібрали 4190 гривень. Одну частину зібраних коштів вже передали волонтерам "Полтавського батальйону небайдужих", а іншу - на лікування онкохворої дівчинки.

Зібрані 4190 гривень на благодійній виставці-аукціоні, що відбулася в Галереї мистецтв імені М.Ярошенка 9 червня, вже передали волонтерам та онкохворій полтавці.

Було представлено вісім картин, і всі були продані. Найменша ціна за картину 300 гривень, а найбільша – 1000 гривень за картину "Життя". Наступного дня після аукціону ми передали 1270 гривень на лікування онкохворої Марійки Швець і в той самий день 2920 гривень передали в "Полтавський батальйон небайдужих",

- повідомила Катерина Боняківська, одна з художниць, чиї картини продавалися на аукціоні.

Катерина Боняківська розповіла, що в залежності від натхнення над створенням однієї картини вона працювала від тижня до місяця. Досвід продажу власних картин на аукціоні в неї вже не перший:

Брала участь в аукціонах, які проходили в США. Ми відсилали роботи, і виручені кошти також йшли на допомогу АТО. Гроші від двох останніх аукціонів йшли саме на допомогу маленькій Маші.

За словами Катерини Боняківської, подібна виставка-аукціон у Полтаві, можливо, буде ще у вересні.

Нагадаємо, що 9 червня в Полтаві відбулася благодійна виставка-аукціон картин Катерини та Марії Боняківських, доньок загиблого в АТО Валерія Боняківського. Планувалося, що зібрані кошти від продажу картин на аукціоні передадуть волонтерам на потреби воїнів АТО, а також онкохворій полтавці Марії Швидь.

волонтери, картини, аукціон, Боняківська

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.