ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:10 13.06


На Полтавщині чоловік завдав 30 ударів ножем односельцю та дев’ять знайомій. Обоє мертві

У Семенівському районі суд призначив 15 років тюрми обвинуваченому у вбивстві двох людей. Чоловік наніс 30 ударів ножем товаришу по чарці та дев’ять ударів продавчині горілки. Крім того, вона отримала від нього ще 19 ударів ногами. Потерпілі померли.

За жорстоке вбивство жінки та чоловіка в с. Горошино Семенівського району місцевий суд призначив обвинуваченому 15 років позбавлення волі. Вбивства стались у ніч на 14 лютого. 
 
13 лютого 2016 року обвинувачений у вечірній час знаходився в жилому будинку знайомого, з яким розпивав спритні напої. Під час відпочинку чоловіки посварились, і господар будинку, взявши кухонного ножа, вдарив ним у праве стегно свого гостя. Поранений чоловік розлютився, вихопив у нападника ножа і забив його до смерті. Обвинувачений наніс чоловіку 30 ударів в різні частини тіла. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці.
 
Після злочину чоловік забрав із собою ніж і вийшов з будинку. Аби попросити в борг горілку, він пішов до односельчанки, яка мешкала сама та вдома продавала горілку. Інколи жінка давала горілку в борг. Коли продавчиня відмовила чоловіку дати горілку та почала чоловіка виганяти з двору, він накинувся на неї з ножем. Чоловік наніс дев’ять ударів в область грудної клітини та голови, а потім не менше 19 разів вдарив жінку ногами.  Жінка померла на місці події, на веранді свого будинку.
 
Згодом обвинувачений зайшов до будинку потерпілої і вкрав ящик горілки «Пшенична», загальною вартістю 600 гривень. Тоді чоловік із вкраденою горілкою повернувся до себе додому, розповів співмешканцю про вбивства, і разом із ним продовжив пити горілку. 
 
На досудовому слідстві чоловік визнав свою провину частково, але розкаявся. Він також зазначив, що з потерпілим посварився через ревнощі. Господар будинку, якого він у подальшому вбив, запідозрив, що той мав статеві стосунки з його дружиною. Чому вбив продавчиню, обвинувачений не зміг пояснити. Лише сказав, що в той день він випив багато спиртного і не хотів нікого вбивати. 
 
Співмешканець, із яким вбивця розпивав після злочинів спиртне, розповів на суді, що боявся чоловіка. Тому, коли той повернувся додому і розповів про вбивства, він поховав усі ножі і сів з ним пити. Після того, як вбивця пішов, він побіг до сусідів і розповів про те, що трапилось. Сусіди йому не повірили і сказали, що обвинувачений не міг нікого вбити. Потім співмешканець вбивці розповів про все поліції.
 
Дослідивши докази по справі, Семенівський районний суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст. 115, п. 13 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч.1 ст. 185 КК України (Крадіжка).
 
Вирок набере законної сили 4 липня, якщо його не оскаржуватимуть.

вбивство, Семенівка

За темою:

  • 19-річна полтавка нанесла смертельні ножові поранення своїй родичці
  • На Полтавщині судили жінку, яка вбила вже третю людину
  • Вбивство: у будинку на Полтавщині знайшли тіло жінки
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.