ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:10 14.06


У Кременчуці проти місцевого антимайдану назбирали десять томів справи

Справа кременчуцького антимайдану нараховує більше десяти томів, але винного поки немає і конкретним особам звинувачення не пред'явлено.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив начальник кременчуцького міськвідділу поліції Вадим Могила, пише "Кременчуцька газета".

За його словами, слідчі провели колосальну і об'ємну роботу, обшуки, експертизи, але остаточного рішення у справі поки немає.

Прокуратура нам дає завдання в цій справі. Ми ще їх виконуємо. Потім буде прийнято рішення по справі. Або його розслідувати ще, або - закрити. Вивчать, чи є склад злочину в ньому...,

- сказав В.Могила.

Нагадаємо, наприкінці травня перший заступник прокурора Кременчука Дмитро Ковинько заявив, що через два тижні прокуратура оголосить результати в справі "антимайдану".

Відзначимо, що в Кременчуці розслідувалися два кримінальні провадження (із семи справ в цілому по Україні), що стосуються організації "антимайдану". Перше - щодо керівництва кременчуцької організації Партії регіонів, а також депутатів Кременчуцької міськради, які з грудня 2013 по лютий 2014 року організовували поїздки кременчужан до Полтави та Києва для участі в масових заворушеннях.

Друге - за фактом протиправних дій службових осіб Кременчуцької райдержадміністрації, які протидіяли участі в протестах.

антимайдан, поліція, Кременчук

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.