ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:41 14.06


Для полтавських шкіл закупили каруселі, ігрові комплекси, містки та гірки на півмільйона гривень

У Полтаві Управління освіти виконавчого комітету міської ради витратило більше півмільйона гривень на закупку нових карусель, ігрових комплексів, містків та гірок для навчальних закладів. Їх мають доставити протягом 2016 року.

Управління освіти виконавчого комітету Полтавської міської ради підписало договір з полтавським ТОВ "Норма-трейд" про закупівлю обладнання для ігрових майданчиків у навчальні заклади освіти. У документах вказано, що всього закуплено по 10 штук карусель, ігрових комплексів, містків та гірок. На це витратили 526 тисяч 160 гривень з коштів державного бюджету України та місцевих бюджетів.

Зокрема, витратили:

  • На каруселі – 66.9 тисячі гривень (з ПДВ)
  • На ігрові комплекси – 275 тисяч 760 гривень (з ПДВ)
  • На містки – 91 тисячу гривень (з ПДВ)
  • На гірки – 92.5 тисячі гривень (з ПДВ)

У технічних вимогах до предметів закупівлі вказано, що ігровий комплекс має витримувати навантаження не менше п'ятьох дітей. Карусель та гірка – не менше чотирьох дітей. Місток – не менше трьох. Гарантія на кожен товар повинна бути не менше 1 року.

В основі кожної несучої конструкції предмета закупівлі повинен використовуватися металевий каркас та/або металевий профіль. Елементи конструкцій, що виготовлятимуться з деревостружкових плит та/або фанери, повинні бути вологостійкими, що підтверджуватиметься документально. Якість, конструкція і технічний стан всіх елементів дитячих ігрових майданчиків повинні відповідати ГОСТ, ДСТУ та ТУ та обов'язковим вимогам норм і стандартів, які діють на території Україні. Кожен предмет закупівлі повинен мати паспорт, інструкцію з експлуатації, гарантійний талон, який обов'язково надається замовникові після поставки товару.

До процедури оцінки цінових пропозицій було допущено ФОП В.В.Шестопал та ТОВ "Норма-трейд". Найбільш економічно вигідною пропозицію визнали ФОП В.В.Шестопала. Однак згодом цю пропозицію конкурсних торгів відхили через те, що не були подані деякі з необхідних документів. Тому було акцептовано наступну пропозицію. Тобто таким чином тендер на закупівлю обладнання для ігрових майданчиків виграло ТОВ «Норма-трейд». Організація має поставити товар протягом 2016 року. У які саме навчальні заклади Полтави закупили обладнання, у документації конкурсних торгів не зазначено.

тендер, торги, карусель

За темою:

  • Полтавці провалюють закупівлію дронів за адекватною ціною
  • Міська рада Полтави змушена знову змінити постачальника дронів
  • У Полтаві скасували ризиковий тендер на реконструкцію гуртожитку переселенців
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.