ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:03 14.06


На ярмарку, що проводять волонтери, продаватимуть навіть шиншиллу

У Полтаві 19 червня відбудеться ярмарок, який традиційно влаштовують волонтери "Полтавського батальйону небайдужих". Цього року на ярмарку продаватимуть навіть шиншиллу, стартова ціна якої 200 гривень.

У неділю, 19 червня в Полтаві о 12:30 біля Свято-Успенського собору, що на Соборному майдані, 1, "Полтавський батальйон небайдужих" проводить традиційний благодійний ярмарок. На ярмарку буде аукціон, де продаватимуть шиншиллу на ім'я Чіп. Стартова ціна тваринки – 200 гривень. Шиншилла належала одній із волонтерок Вікторії, яка працює в бібліотеці. Жінка захотіла її віддати.

Окрім аукціону, на гостей свята чекатимуть традиційні частування та розваги. За словами волонтера Олени Лаптєвої, ймовірно, що на ярмарку також буде плетіння вінків з великих живих квітів. Оскільки ярмарок проводитиметься на Трійцю.

Також волонтер розповіла, що раніше люди, які торгували на ярмарку, робили грошовий внесок і, продаючи власний товар, заробляли. Однак останнім часом волонтери більше такого не практикують. Речами, виробами хенд-мейд та їжею торгують лише волонтери або ті, хто згоден віддавати всю виручку на благодійність. Тільки медовари, зазвичай, працюють на себе, але, за словами Олени Лаптєвої, по закінченню ярмарків, вони роблять щедрі внески.

Нагадаємо, що перший ярмарок, який проводили волонтери, відбувся на свято Водохрещі 19 січня 2015 року. Після цього ярмарки традиційно проводять у Полтаві на великі церковні свята, на Соборній площі. Гроші, які отримують на ярмарку, йдуть на лікування та реабілітацію учасників АТО, оздоровлення дітей та родин військових.

волонтери, ярмарок, ПБН

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.