ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:32 16.06


Справу обвинуваченого у зґвалтуванні дівчини в Чутівському районі розглядатимуть у Полтаві

Апеляційний суд Полтавської області ухвалив, що справу жителя Чутівського району, якого підозрюють у вбивстві та зґвалтуванні дівчини в лютому 2015 року, розглядатиме Полтавський районний суд.

16 червня колегія суддів Апеляційного суду Полтавської області в складі Оксани Корсун, Василя Маліченка та Катерини Бурди визначила територіальну підсудність справи обвинуваченого в зґвалтуванні та вбивстві дівчини в Чутівському районі. За ухвалою суду, справу заслухають у Полтавському районному суді, оскільки Чутівський районний суд не має змоги її розглянути.

Нагадаємо, в с.Чапаєве Чутівського району, вночі 14 лютого 2015 року зґвалтували та вбили 21-річну Дашу Яковцову. Слідство підозрює, що цей злочин скоїв на той момент 17-річний Анатолій Марюха. Попередньо відомо, що вона пізно поверталася з дискотеки додому. Неповнолітній злочинець йшов за дівчиною, вдарив її ззаду дерев`яною палкою по голові, від чого вона втратила свідомість. Потім він відволік її тіло подалі від дороги і зґвалтував. Після цього на той час неповнолітній забив її до смерті цеглиною по голові. Хлопця оголосили в міжнародний розшук і нещодавно етапували з Росії, де він переховувався, до Полтави. Відзначимо, що окрім офіційної інформації від поліції, про події тієї ночі розповідали батьки загиблої дівчини та знайомі в передачах "Слідство ведуть екстрасенси" та "Стосується кожного".

суд, етап, згвалтування

За темою:

  • Двох кременчужан засудили: побили до смерті чоловіка
  • Мамай просить суд поновитися на посаді міського голови
  • На Полтавщині продовжили заборону руху всіх суден
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.