ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:04 16.06


У Копила - "срібло", у Соловчука - "бронза" на етапі Кубка світу з шахової композиції

В Ігало (Чорногорія) відбувся черговий етап Кубка світу - відкритий чемпіонат Чорногорії з шахової композиції (розв'язання задач), за підсумками якого призерами змагань стали полтавці - міжнародний майстер Валерій Копил і гросмейстер Олексій Соловчук.

Валерій Копил завоював срібну медаль з результатом - 68.75 очка (всі шахові розв'язання він виконав за 301 хвилину). Бронзова медаль в Олексія Соловчука - 60.50 очка (287 хвилин). Переміг на цьому етапі Кубка світу Абдельазіз Онкуд (Марокко) - 74.75 очка (263 хвилини).

У Чорногорії відбувся 14-й етап Кубка світу 2015-2016 років з шахової композиції. Після нього полтавець Валерій Копил упритул наблизився до трійки лідерів загального заліку Кубка світу (81 учасник), він перебуває на четвертій позиції, в його активі 38 залікових пунктів – за сумою чотирьох кращих етапів (2 пункти - на етапі у Білорусі, 13 - у Словаччині, 2 - в Україні, 10 - у Литві, 13 - у Чорногорії). Полтавця поки що випереджають троє лідерів: Едді ван Беерс (Бельгія) - 69 пунктів, Абдельазіз Онкуд (Марокко) - 59 та Дольф Віссманн (Голландія) - 47 пунктів.

На 12-й позиції у заліку Кубка світу - гросмейстер Олексій Соловчук, який набрав 26 пунктів. Однак він виступав лише на двох етапах Кубка світу (16 пунктів - в Україні, 10 - у Чорногорії).

Двома заключними етапами Кубка світу з шахової композиції будуть: відкритий чемпіонат Чехії (у Пардубіце) та завершальний етап - чемпіонат світу з розв'язання шахових задач - у Белграді (Сербія), який стартує 1 серпня.

спорт, шахи, Копил, Соловчук

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.