ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:48 17.06


Наші екіпажі крейсерських яхт – призери чемпіонату країни

На Кременчуцькому водосховищі (на базі яхт-клубу "Кристал" у Світловодську) відбувся чемпіонат України з вітрильного спорту серед крейсерсько-перегінних яхт (ORC).

Змагалися яхтсмени у чотирьох номінаціях, із них у трьох срібними призерами ставали екіпажі яхтсменів Полтавщини.

У заліковій групі "ORC bigboat A" срібними призерами стали яхтсмени "Ольвії" з Кременчука (капітан - Г.Пінчук, старпом - О.Олексенко, матроси: А.Рожков, А.Давальченко, І.Скалько, О.Браславський, О.Діденко) з результатом - 16,35 очка. Кременчужани в одній гонці (п'ятій) фінішували першими, у чотирьох гонках - другими, в одній - третіми, в одній (шостій) - п'ятими.

У заліковій групі "ORC bigboat B" екіпаж "Віринеї" з Горішніх Плавнів (капітан - А.Галета, старпом - А.Білан, матроси: П.Синиця, В.Ковальчук, Г.Савченко) стали срібними призерами з результатом - 8,80 очка. У залікових гонках наші земляки тричі фінішували першими, тричі - другими й одного разу - третіми.

У заліковій групі "ORS sportboat B" екіпаж "Альфи" з Кременчука (капітан - В.Взглядов, старпом - В.Ліванов, матроси: В.Єна, А.Канюка, Є.Подгорний) також стали срібними призерами з результатом - 15,55 очка. Тут кременчужани у восьми гонках поспіль фінішували другими, а в останній, дев'ятій гонці - першими.

спорт, яхтинг

За темою:

  • Приватний громадський транспорт у Полтаві перевіряють на наявність валідаторів
  • З нагоди Дня фізичної культури у Полтаві відзначили понад сто спортсменів
  • Ворскляни не змогли здолати "Рух". ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :









    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.