ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:22 17.06


В оздоровчих закладах Полтавщини влітку відпочинуть понад 66 тисяч дітей

За словами начальника відділу у справах сім’ї та молоді полтавської ОДА Наталії Шкоденко, влітку відпочиватиме полтавська малеча у 762 оздоровчих закладах різного типу власності. З них 30 — це позаміські табори.

17 червня у Полтавській ОДА відбулося розширене засідання обласного штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей. На нього запросили голів усіх райдержадміністрацій, представників органів місцевого самоврядування. Серед інших обговорювалося питання залучення до фінансування оздоровлення дітей сільських бюджетів. Це здешевить вартість путівок для батьків. Але для цього головам райдержадміністрацій доведеться добре попрацювати з сільськими головами. За даними прес-служби ОДА сьогодні на рахунках сільських рад Полтавської області є понад півмільярда гривень. Проте ні на оздоровлення діток, ні на лікування учасників АТО, ні на ремонт власних доріг ці кошти сільські ради не поспішають виділяти.

Сьогодні 70 відсотків українських родин через економічну скруту не можуть, на жаль, купувати якісні продукти, які повинні бути в раціоні школяра. Це маємо зробити ми — у школах, дитсадках, оздоровчих таборах

- вважає голова полтавської ОДА Валерій Головко.

До речі, фінансування оздоровчої кампанії в області відчутно зросло. Станом на 16 червня воно становить понад 64,5 мільйони гривень, а це на 14 мільйонів гривень більше, ніж торік. Причому 60 відсотків із цих коштів — це фінансування з бюджетів різних рівнів.

 

 

 

 

діти, відпочинок, фінанси, гроші, влада

За темою:

  • У Глобиному дитина травмувалась мотоблоком
  • На Полтавщині зник підліток-рибалка
  • У Гадячі нетверезий водій збив дитину
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.