ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:00 25.03


На Полтавщині знешкодили групу диверсантів

Диверсійно-розвідувальні групи ворога працювали в усіх областях України. На Полтавщині їх уже затримали - по них "триває плідна робота".

Про це розповів начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін:

«Затримали їх наші правоохоронці, ЗСУ. Конкретної інформації не надам. Щодня я отримую інформацію скільки людей у нас затримали, скільки передали до СБУ, скількох перевірили і затримали. Такі групи на території Полтавщини були, їх виявили. Більшість –це мешканці нашої країни. Є з Донецької та Луганської та інших областей. Щодня така робота триває».

У березні Служба безпеки України повідомила, що виявила та затримала кілька диверсійно-розвідувальних груп у Києві, Дніпрі, на Харківщині та на Закарпатті.

На Донеччині затримали ДРГ, яка чинила збройний спротив. За даними СБУ, підозрювані прибули до України з Криму за день до того, як Росія почала повномасштабне військове вторгнення.

«Вони мали здійснити розвідку щодо блокпостів і пунктів дислокації українських військових, а також вчинити диверсії та підготувати плацдарм для подальшої зачистки основними силами РФ», – йдеться в повідомленні.

26 лютого український захисник Максим Колісник втратив ногу під час затримання однієї з таких ДРГ. Нині він перебуває у лікарні.  

війна, диверсанти

За темою:

  • Полтавщина є лідером по залученню безробітних до "Армії відновлення"
  • В області відкрилися чотири нові центри рекрутингу української армії
  • Під час ворожих обстрілів на Полтавщині постраждало одинадцять дітей
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.