ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:17 18.06


Городинець завоював "срібло" юніорського командного Євро-2016 зі стрільби

У Таллінні (Естонія) триває чемпіонат Європи з кульової стрільби серед юніорів, в якому у складі збірної України виступають представники Полтавщини.

Наш земляк Максим Городинець став у складі збірної срібним призером командного чемпіонату Європи серед юніорів у стрілецькій вправі "пістолет, 50 метрів". Українці виступили, мовби, під "копірку": Олександр Самострол вибив тут 538 очок, Максим Городинець і Богдан Кириленко - по 537 очок. Збірна України і Німеччини у командній першості мали однаковий результат - по 1612 очок, однак за додатковими показниками українці стали срібними призерами, а німці - бронзовими. Командними чемпіонами Європи серед юніорів стали росіяни (1625 очок).

За підсумками особистої першості до вісімки фіналістів увійшов тільки Олександр Самострол - із 8-го місця у кваліфікації (однак у фіналі він завоював бронзову медаль особистої першості). Максим Городинець в особистій першості посів 9-е місце, випередивши за додатковими показниками іншого українця Богдана Кириленка, який був 10-м.

Ще одна наша землячка - Вікторія Сухорукова у стрілецькій вправі (гвинтівка, 50 метрів, лежачи) виступила не найкращим чином. В особистій першості вона посіла 33-є місце (605,2 очка), а збірна України у командній першості - 11-е місце з результатом - 1816,8 очка: Ганна Ільїна (609,3 очка), Вікторія Сухорукова (605,2) та Марія Войцехівська (602,3).

На черзі у Максима Городинця і Вікторії Сухорукової - ще по одній стрілецькій вправі на юніорському чемпіонаті Європи в Таллінні.

 

 

спорт, стрільба, Городинець, Сухорукова

За темою:

  • Автомобіль швидкої допомоги зіткнувся з легковиком, яким керував неповнолітній 
  • Автотроща на Полтавщині: легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою
  • Маттіас Заммер: Найкращий гравець чемпіонату Європи з футболу 1996 року
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.