ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:27 19.06


Ірина Балибіна очолила регіональний Офіс реформ

У більшості областей України, серед яких і Полтавщина, за результатами двоетапного конкурсу визначили координаторів регіональних Офісів реформ.

З Полтавщини до Мінрегіону подали свої кандидатури на посаду керівника Полтавського регіонального Офісу реформ 11 осіб.

За умовами конкурсу, попередній конкурсний відбір проводився обласними конкурсними комісіями.
На виконання пріоритетних завдань із реформування місцевого самоврядування та децентралізації влади, забезпечення системної і комплексної роботи всіх органів у цій сфері, Мінрегіоном спільно з міжнародними партнерами-донорами було оголошено конкурс на посади координаторів регіональних Офісів реформ із децентралізації та розвитку в областях. Результати попереднього відбору, викладені у протокольних документах обласних державних адміністрацій із виставленими рейтинговими оцінками кандидатам та рекомендаційні листи щодо кандидатур, були надані центральній конкурсній комісії, повідомили "Новини Полтавщини".
Днями у Києві було проведено другий етап відкритого конкурсного відбору (комісія у складі представників Мінрегіону, партнерів — донорів, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, експертів), за результатами якого визначено фахівців – переможців конкурсу. Найближчим часом їх буде призначено на посади координаторів Офісів реформ.
Переможцем конкурсу на Полтавщині стала Ірина Балибіна. В ексклюзивному коментарі нашому виданню вона зазначила, що кадри вирішують все: "Головне - створити ефективну команду та працювати з прив'язкою до місцевої специфіки. А стратегію визначає Мінрегіон"

конкурс, призначення, Офіс реформ

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.