ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:16 19.06


"Срібний" Городинець. Наш стрілець завоював три медалі юніорського Євро

У Таллінні (Естонія) завершився юніорський чемпіонат Європи з кульової стрільби, в якому у складі збірної України вдало виступали представники Полтавщини.

В останній день змагань наш земляк Максим Городинець завоював дві медалі (в особистій та командній першостях) у стрілецькій вправі МП-5 (швидкострільний пістолет, 25 метрів, 30+30 пострілів).

В особистій першості Городинець вибив 567 очок (нерухома мішень - 281 очко; мішень, що з'являється - 286 очок). За підсумками кваліфікації це був 4-й результат, із яким наш земляк увійшов до "фіналу шести". А вже у фіналі (стрільба з вибуванням) Максим дійшов до передостаннього раунду, в якому мав результат - 19 балів, і пропустив до фінального раунду майбутнього чемпіона - Лукаша Скоумала з Чехії (остаточний результат того - 24 бали) та срібного призера - Ніколаса Тьєля з Франції (23 бали).

Офіційний протокол фіналу - у додатку.
Та ще до особистого фіналу - за підсумками кваліфікації - Максим Городинець у складі збірної України завоював срібну медаль у командній першості у цій стрілецькій вправі. Українці мали результат - 1685 очок (Максим Городинець - 567, Юрій Колесник - 560, Павло Крепостняк - 559). Тут чемпіоном стала збірна Німеччини (1689 очок), бронзовим призером - збірна Франції (1677 очок).
У Таллінні Максим Городинець завоював загалом три медалі юніорського чемпіонату Європи. Першою із них була срібна медаль у командній першості зі стрілецької вправи - пістолет, 50 метрів.
А ось ще одній представниці Полтавщини - Вікторії Сухоруковій, на жаль, не пощастило й у другій стрілецькій вправі - гвинтівка, 50 метрів, із трьох положень (з коліна, лежачи та стоячи). В особистій першості Сухорукова у кваліфікації посіла 23 місце (563 очка), а в командній першості юніорська збірна України посіла 12 місце - 1682 очка (Вікторія Сухорукова - 563, Марія Войцехівська - 563, Ганна Ільїна - 556).

ДОДАТОК - Офіційний протокол особистого фіналу.

Додаткові файли:
ПРОТОКОЛ ФІНАЛУ.pdf

спорт, стрільба, Городинець

За темою:

  • Автомобіль швидкої допомоги зіткнувся з легковиком, яким керував неповнолітній 
  • Автотроща на Полтавщині: легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою
  • Маттіас Заммер: Найкращий гравець чемпіонату Європи з футболу 1996 року
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.