ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:32 20.06


Хижняк і Вихрист з перемог розпочали олімпійську боксерську кваліфікацію

У Баку (Азербайджан) розпочалася остання Всесвітня боксерська кваліфікація у боротьбі за ліцензії на участь в Олімпійських іграх-2016 у Ріо-де-Жанейро.

У складі збірної України у Баку виступають двоє представників Полтавщини - Олександр Хижняк (у ваговій категорії до 81 кг) і Віктор Вихрист (понад 91 кг). У першому турі кваліфікації - у поєдинках 1/16 фіналу наші земляки 19 червня здобули перемоги.

Віктор Вихрист переміг Дасо Сімеуновича (Боснія і Герцеговина). Наш земляк домінував у ринзі протягом трьох раундів. Троє суддів за підсумками кожного із раундів надавали перевагу Вихристу з однаковими оцінками - по 10:9. Тож підсумковий результат поєдинку - 3:0 на користь Вихриста, а за оцінками усіх трьох суддів - по 30:27.

Олександр Хижняк також переміг - із рахунком 3:0 він здолав опір Ніколайса Грішунінса (Латвія). Однак суддівська статистика у нього виявилася трохи гіршою. У перших двох раундах усі троє суддів віддали Хижняку перевагу з однаковим рахунком - по 10:9. А ось у третьому раунді двоє суддів дали перевагу Хижняку (по 10:9), а третій суддя дав перевагу представнику Латвії (також - 10:9). Тож за підсумками всього поєдинку Хижняк отримав перемогу від усіх трьох суддів: від двох - з рахунками по 30:27, від третього судді - з рахунком 29:28.

Тепер на наших земляків чекають поєдинки 1/8 фіналу олімпійської кваліфікації.

спорт, бокс, Хижняк, Вихрист

За темою:

  • Автомобіль швидкої допомоги зіткнувся з легковиком, яким керував неповнолітній 
  • Автотроща на Полтавщині: легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою
  • Маттіас Заммер: Найкращий гравець чемпіонату Європи з футболу 1996 року
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.