ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:34 20.06


"Ворскла" перемогла "Сталь" у контрольному матчі

20 червня футболісти полтавської "Ворскли" провели свій перший спаринг у рамках підготовки до нового сезону. Команда Василя Сачка впевнено перемогла "Сталь" (Кам'янське) завдяки голам Хльобаса та Будника.

Ворскла - Сталь - 2:0

Полтавці провели перший після відпустки поєдинок двома різними складами, які грали по тайму, а три воротарі - Непогодов, Ткаченко і Шуст провели на полі порівну ігрового часу - по 30 хвилин. І залишили свої ворота "на замку".

Натомість забили господарі (гра відбувалася за спекотної погоди на стадіоні "Лтава") двічі. На 29-й хвилині після помилки гостей у центрі поля Андрій Ткачук віддав пас на Дмитра Хльобаса, який вийшов на ударну позицію та влучним пострілом відкрив рахунок. А в середині другого тайму другий гол зі штрафного удару у дальній нижній кут забив Євген Будник, який повернувся у розташування полтавців після оренди саме зі "Сталі" (18 матчів в УПЛ).

У другому таймі у складі ворсклян дебютував Олег Голодюк, а також Василь Сачко дав можливість зіграти квартету молодих футболістів із дубля, які виглядали цілком достойно на фоні старших партнерів по команді.

26 червня до Полтави завітає на товариський матч команда Володимира Шарана - "Олександрія".

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Ворскляни вдома програли "Колосу" з Ковалівки. ВІДЕО
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.