ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:08 21.06


На Полтавщині призупинили соціальні виплати для 2.5 тисячі переселенців

Кабмін вніс деякі зміни у постанову щодо питань здійснення соціальних виплат переміщеним особам. Згідно з нововведеннями, у Полтавській області призупинили соціальні виплати для 2.5 тис. тимчасово переміщених осіб.

Про це в коментарі УНН-Центр розповіла директор Департаменту соціального захисту населення Полтавської ОДА Людмила Корнієнко.

Постановою Кабінету Міністрів України №365 від 8 червня цього року затверджені деякі зміни щодо порядку соціальних виплат. Згідно з законодавством, змінився механізм призначення та контролю виплат. Для продовження соціальних виплат необхідно підтвердити походження фізичної ідентичності, в іншому ж випадку виплата призупиняється. Тобто, людина має належно оформити документи, мати підтвердження та довідки з тимчасово окупованих територій. За умови всіх необхідних документів та, власне, фізичної наявності особи, виплати одразу будуть поновлені. Зараз у Полтавській області виплати призупинені для близько 2.5 тис. осіб, з них близько однієї тисячі — пенсіонери. Усього ж на Полтавщині близько 12 тисяч тимчасово переміщених осіб,

- повідомила Л.Корнієнко.

Посадовець запевнила, що протягом місяця питання буде урегульоване. Органами місцевої влади у області буде створено комісії та робочі групи для перевірок місця проживання людей, яким було призупинено соціальні виплати.

виплати, пільги, переселенці, Корнієнко

За темою:

  • Деякі військові безпідставно отримували бойові доплати на Полтавщині
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.