ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:11 21.06


Лише п'ятеро абітурієнтів в усій області здали ЗНО з максимальним результатом

У Полтавській області п’ять абітурієнтів здали ЗНО з основних предметів на 200 балів. Про це повідомив директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олексій Сидоренко.

Цього року ми вже можемо підбити підсумки ЗНО з основних предметів — це українська мова та література, історія України та математика. З цих предметів у Полтавській області п’ять результатів ЗНО — 200 балів. Три абітурієнти області отримали максимальний бал з української мови та літератури — це випускники Полтавського міського ліцею №1 ім. Котляревського, Полтавська ЗОШ I-III ст. №29 та Полтавської гімназії №30. На 200 балів ЗНО з предмету "Історія України" склав випускник Полтавського ліцею №1. Також максимум на тестуванні з математики отримав випускник Полтавської обласної спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ст. з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів при Кременчуцькому педагогічному училищі імені А.С.Макаренка

- повідомив пан Сидоренко виданню "УНН-Центр".

Цьогоріч у Полтавській області - 9908 абітурієнтів. Із них ЗНО з математики складали 5 тисяч осіб, а тестування з історії України — понад 7 тисяч.

ЗНО, абітурієнти, Сидоренко

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.