ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:21 21.06


За пограбування ювелірного магазину - вісім років із конфіскацією

Суд Шевченківського району Полтави виніс вирок трьом спільникам, які в квітні 2014 року вчинили розбійний напад на ювелірний магазин у центрі Полтави.

Кожному із засуджених призначено покарання у вигляді позбавлення волі на вісім років з конфіскацією всього належного майна, повідомили в поліції міста.

Нагадаємо, 12 квітня 2014 року, близько 17:00, троє молодих чоловіків у віці від 18 до 22 років, попередньо домовившись між собою, проникли в приміщення ювелірного магазину, розташованого на колишній вулиці Леніна (нині Небесної Сотні) в місті Полтаві. Грабіжникам вдалося заволодіти ювелірними виробами із золота на загальну суму майже 185 346 гривень.

Заздалегідь викликавши таксі, на якому планували сховатися після нападу, обвинувачені неправомірно проникли в приміщення магазину. Погрожуючи продавцю застосувати пневматичний пістолет, який був сприйнятий ним, як вогнепальна бойова зброя, наказали відкрити вітрину, де знаходилися ювелірні вироби з золота, і надати їм вільний доступ для заволодіння ними.

45 кілець, 50 підвісок, 15 пар сережок, 10 ланцюжків, 7 браслетів і брошка - це те, що забрали зловмисники з приміщення магазину. Залишивши місце злочину, спільники приїхали в будинок одного з них, де зняли з викрадених речей бирки, щоб уникнути ідентифікації при подальшому збуті.

Реалізувавши викрадене, отримані кошти зловмисники розділили між собою. При цьому кожен з обвинувачених залишив собі по одному ювелірному виробу.

вирок, суд, ювелірка

За темою:

  • Перевірять блогерів і адвокатів, які допомагають ухилянтам
  • Сім років за вкрадений телефон: кременчужанин отримав великий вирок
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.