ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:43 21.06


Голова Шевченківської райради склав свої повноваження

Роман Чабановський, голова Шевченківської районної в Полтаві ради, написав заяву про добровільне складання своїх повноважень. Причина - блокування роботи ради з боку кількох фракцій.

Щойно вже екс-голова Шевченківської райради Роман Чабановський опублікував свою заяву про складання повноважень. Ось текст допису повністю:

Товариство! Сьогодні написав заяву про складання повноважень голови Шевченківської райради Полтави. Це саме та ситуація, коли ти без посади зможеш зробити більше, ніж будучи чиновником. Ні для кого не секрет, що містом керує знана в народі "ширка". Це союз партій "Блок Петра Порошенка "Солідарність" і колишніх "регіоналів" - "Рідного міста", "Совісті України". У нашій районній раді до них ще приєдналися "Радикальна партія Олега Ляшка" і "Опоблок". Уже три місяці вони зривають роботу ради, безпідставно не голосують за соціально важливі питання, не ходять на депутатські комісії. Мабуть, їй зовсім байдужа доля полтавців. Міськвиконком натомість блокує наш районний бюджет та ігнорує всі ініціативи. Коли громада обрала мене депутатом і я йшов працювати головою ради, то в першу чергу перед собою ставив завдання зробити дану установу прозорою та відкритою для полтавців, депутатів. Сьогодні всі рішення публікуються належним чином, всі земельні питання прискіпливо розглядаються навіть декількома депутатськими комісіями з виїздами на місце. Ми першими ввели електронну систему "ProZorro". Щоб робота ради і надалі була відкритою і чесною, продовжу прискіпливо та критично контролювати її діяльність у якості депутата. Але ще раз наголошую, що відповідальність за ситуацію в місті повністю лежить на владній коаліції на чолі з міським головою. "Свобода" переходить у жорстку опозицію! Ми будемо безкомпромісно тиснути на негідників, відстоюючи інтереси містян. Слава Україні!

Нагадаємо, раніше Чабановського неодноразово намагалися зняти, виставляючи питання про недовіру на голосування. Нині ж обов'язки голови ради виконуватиме заступник Микола Ачкасов.

Чабановський, Шевченківська райрада

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.