ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:05 22.06


На добудову соціальної багатоповерхівки додатково витратять 1.7 мільйона гривень

Будівництво другого корпусу соціального багатоквартирного житлового будинку по вул. М.Башкірцевої, 33 у Полтаві потребує додаткових витрат. А саме – 1.7 мільйона гривень, які вже виділили з місцевого бюджету.

ТОВ "Полтавський домобудівельний комбінат" отримає з місцевого бюджету 1 мільйон 723 тисячі гривень (із ПДВ) за додаткові роботи на об’єкті "Будівництво багатоквартирного житлового будинку по вулиці Марії Башкирцевої, 33, корпус 2".

У процесі будівництва виникла необхідність у проведенні додаткових будівельних робіт, не зазначених у початковому проекті. А саме: отримання уточнених технічних умов КП ПОР "Полтававодоканал", які збільшують вартість будівництва об’єкта за рахунок:

  • визначення вартості робіт по відведенню стічних вод шляхом облаштування тимчасової каналізаційної насосної станції (з послідуючим її демонтажем);
  • проведення загально-будівельних робіт по КНС;
  • реконструкції силового електрообладнання та електроосвітлення;
  • благоустрою прилеглої до КНС території.

Ремонт має відбутися протягом червня 2016 року. Про це зазначається на офіційному веб-порталі державних закупівель. Також там вказано, що договір заключили саме з цим підприємством, оскільки:

Відповідно до п.6 ч.2 ст.39 ЗУ "Про здійснення державних закупівель", необхідність проведення додаткових будівельних робіт, не зазначених у початковому проекті, але які стали через непередбачувані обставини необхідними для виконання проекту за сукупності таких умов: договір буде укладено з попереднім виконавцем цих робіт, такі роботи технічно чи економічно пов’язані з головним (первинним договором), загальна вартість додаткових робіт не перевищує 50 відсотків вартості головного (первинного ) договору

Відзначимо, що в 2015 році Управління капітального будівництва Полтавського міськвиконкому оголосило тендер на будівництво багатоквартирного житлового будинку на вул. Марії Башкірцевої, 33 корпус 2 (з розробкою проектно-кошторисної документації). На будівництво передбачалося 14 мільйонів 901 тисяча 721 гривня 20 копійок (із ПДВ). Серед технічних завдань вказано, що мали збудувати дев’ятиповерховий будинок з 55-ма квартирами, ліфтом та підйомником для маломобільних груп населення. У тендерній документації також зазначено, що корпус мали б добудувати до червня 2016 року.

А перший пусковий комплекс соціального багатоквартирного житлового будинку по вул. Марії Башкирцевої, 33, згідно з рішенням Полтавської міської ради від 25.02.2016 року, передали на баланс міста. Про що вказано на сайті Полтавської міської ради.

будівництво, житло

За темою:

  • У Терешках витратять понад 60 млн гривень на реконструкцію ліцею
  • Полтавці допоможуть збудувати фортифікаційні споруди на Донеччині
  • У Горбанівці з’явиться перший чоловічий монастир ПЦУ на Полтавщині
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.