ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:33 22.06


24-річний хлопець за 23 гривні до смерті побив бабусю

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Полтавської області залишила без задоволення апеляційну скаргу 24-річного жителя Хоролу, а вирок Хорольського районного суду щодо нього – без змін.

За інформацією прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення прокуратури області Ростислава Яроцького, у квітні 2015 року близько 23 години на території автостанції "Хорол-1", перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, молодик напав на престарілу жінку, яка рахувала гроші, сидячи біля паркану.

Кілька разів вдаривши 79-річну бабусю ногою по голові, нападник забрав у неї, як потім з’ясувалося, 23 гривні. За гроші чоловік придбав пачку цигарок і запальничку,

- розповів прокурор.

Непритомну пенсіонерку наступного дня виявили перехожі. Через місяць від отриманих тілесних ушкоджень вона померла в районній лікарні.

Злочинця, який, до речі, тричі вже притягувався до відповідальності, засуджено за ч.4 ст.187 (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) та ч.2 ст.121 (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого) КК України до 11 років позбавлення волі,

- сказав Ростислав Яроцький.

суд, вирок, прокуратура, убивство

За темою:

  • З приміщення дитсадка в Лубнах серез суд прибрали амбулаторію
  • Полтавець намагався контрабандою відправити у США єврейську атрибутику
  • Другий судовий позов: ексмер Полтави Мамай прагне поновитися на посаді
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.