ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:24 23.06


На ремонт трьох доріг в області виділили майже півмільярда

У відповідності до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 березня 2016 року № 176-р Укравтодором доведений план фінансування дорожнього господарства по Службі автомобільних доріг у Полтавській області у 2016 році.

Фінансуватимуть роботи за бюджетною програмою 3111020 «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування» на загальну суму 367 млн 968,8 тис. грн, із них:

  • на поточний середній ремонт доріг загального користування 251 млн грн.
  • на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання доріг загального користування 116 млн 968 тис грн.

Цим же розпорядженням затверджений перелік об’єктів поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування у 2016 році та обсяги бюджетних коштів для їх фінансування, зокрема, по Полтавській області:

До Постанови Кабінету міністрів України № 498 внесені зміни і в підсумку ми маємо 300 млн грн на дорогу М-22 для проведення середнього поточного ремонту, капітального ремонту та ремонту мостів через р. Кобилячок і р. Оленівка. На сьогоднішній день, на ремонт трьох важливих доріг області, завдяки спільній роботі Служби автомобільних доріг у Полтавській області, Полтавської облдержадміністрації та Укравтодору, за підтримки депутатського корпусу обласної ради було направлено, майже 466 млн. грн,

– зазначив Михайло Суржко, заступник начальника з загальних питань Служби автодоріг Полтавської області.

При виконанні робіт з поточного середнього на дорогах державного значення М-22 Полтава-Олександрія, Р-60 Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин та Т-17-16 Хорол-Семенівка-Кременчук будуть виконані такі роботи: фрезерування існуючого асфальтобетонного покриття фрезою типу «Wirtgen 2000», розлив бітумної емульсії, улаштування вирівнюючого шару із гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, улаштування верхнього шару покриття із гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші та інші роботи,

- розповів Михайло Суржко.

дороги, ремонт, автодор, Суржко

За темою:

  • Полтавці консолідують зусилля для покращання стану доріг, — Пронін
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.