ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:44 23.06


На Полтавщині чоловік придбав через інтернет наркотики і забрав замовлення з "Нової пошти"

У Глобинському районі оштрафували інваліда другої групи, який купив через інтернет наркотик "Спайс". Він забрав речовину з відділення "Нової пошти", а через кілька місяців в його помешканні провели обшук.

Глобинський районний суд Полтавської області оштрафував на 850 гривень жителя селища Градизьк Глобинського району. Чоловік купив наркотики і зберігав їх удома без мети збуту.

Він придбав для себе п’ять грамів наркотичної речовини рослинного походження під назвою "Спайс" усередині жовтня 2015 року. Наркотик замовив через інтернет за 450 гривень і через два дні забрав їх із відділення "Нової Пошти".

Через кілька місяців потому, 6.02.2016 року, під час санкціонованого слідчим суддею обшуку, в помешканні чоловіка знайшли полімерний пакет з подрібненою речовиною рослинного походження. Згідно з висновком судово-хімічної експертизи від 16.03.2016 року, в пакеті виявили речовину, яку віднесли до особливо небезпечних наркотичних засобів.

Дії чоловіка кваліфікували як незаконне придбання, перевезення та зберігання наркотичного засобу без мети збуту, тобто за ч.1 ст.309 КК України. 18.04.2016 року, під час досудового розслідування між прокурором Кобеляцької місцевої прокуратури та підозрюваним укладена угода про визнання винуватості. Сторони дійшли згоди, що при затвердженні угоди чоловіку буде призначене покарання у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 850 грн. Дослідивши матеріали справи, суд затвердив угоду, укладену між прокурором та обвинуваченим.

Вирок набере законної сили 15 липня, якщо його не оскаржуватимуть в Апеляційному суді Полтавської області.

Відзначимо, що обвинувачений – інвалід другої групи, не працюючий, одружений та має на утриманні двох малолітніх дітей.

наркотики, спайс

За темою:

  • Трьох полтавців взяли під варту за підозрою у збуті наркотиків
  • В Пирятині затримали наркоторгівця
  • Полтавця затримали за збут психотропів на понад 300 тисяч гривень
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.