ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:09 23.06


У Полтаві запланували капітальний ремонт вулиці Кучеренка

До 31.12.2016 року в Полтаві мають відремонтувати вулицю Кучеренка (від вулиці Баленка до бульвару Нестерова). Ремонтні роботи проводитиме харківське ПП "Будгарант-7".

Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Полтавської міської ради уклала ще один договір із приватним підприємством "Будгарант-7" про ремонт доріг. Цього разу капітальний ремонт передбачається вулиці Кучеренка (від вулиці Баленка до бульвару Нестерова). На ремонт виділили з місцевого бюджету 2 мільйона 888 тисяч 569 гривень 13 копійок (з ПДВ).

Запланували: розбирання дорожнього покриття, бетонного бортового каменю; асфальтобетонне покриття доріг; улаштування майданчиків для стоянки автомобілів та сміттєвих контейнерів; встановлення дорожніх знаків; улаштування дорожньої розмітки та інше.

Серед допущених до процедури оцінки було також ПАТ "Управління механізації будівництва №23", яке пропонувало зробити капітальний ремонт за більш, ніж 3.2 млн грн. Тендер виграло харківське підприємство, бо запропонувало відремонтувати за меншу суму.

Ремонт вулиці має відбутися до кінця 2016 року або до повного виконання сторонами своїх зобов'язань.

дороги, тендер, ремонт

За темою:

  • Полтавці консолідують зусилля для покращання стану доріг, — Пронін
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.