ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:35 23.06


На ремонт вулиці Половка з місцевого бюджету виділили 6.4 мільйона гривень

У Полтаві з місцевого бюджету виділили більше 6.4 мільйона гривень на капітальний ремонт вулиці Половка (від вул.Енгельса до вул.Шевченка).

Приватне підприємство "Будгарант-7" у черговий раз виграло тендер на капітальний ремонт вулиці в Полтаві. Ремонтуватимуть вулицю Половка (від вул.Енгельса до вул.Шевченка). Така інформація зазначена на офіційному веб-порталі державних закупівель.

На ремонт цієї вулиці витратять 6 мільйонів 428 тисяч 285 гривень 45 копійок (з ПДВ).

Як і на інших вулицях Полтави, які теж мають капітально відремонтувати, (((http://poltava365.com/2967-u-poltavi-vidremontuyut-v.html ))) на вулиці Половка має відбутися: розбирання дорожнього покриття та бетонного бортового каменю; облаштування колодязів зливної каналізації та оглядових колодязів; покриття доріг асфальтобетонними сумішами; улаштування на автобусних зупинках посадкових майданчиків; встановлення дорожніх знаків; нанесення дорожньої розмітки; улаштування тротуарів та огородження для сміттєвих контейнерів та інше.

У тендері взяли участь ще два підприємства – ПАТ "Управління механізації будівництва №23" і ТОВ "Будівельна компанія "Дорлідер". Обидва запросили ціну більше, ніж 7.5 млн грн. Тому перемогу здобуло приватне підприємство "Будгарант-7", що запропонувало значну меншу ціну за ремонт.

Будівельні роботи проходитимуть, відповідно до договору, упродовж 2016 року або до повного виконання стронами своїх зобов'язань.

дороги, тендер, ремонт

За темою:

  • Полтавці консолідують зусилля для покращання стану доріг, — Пронін
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.