ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:17 24.06


Ще одна вулиця, яку в Полтаві мають відремонтувати, – проспект Першотравневий

У Полтаві до кінця року має відбутися капітальний ремонт проспекту Першотравневий (від вулиці Небесної сотні до провулку Першотравневий).

Із коштів місцевого бюджету виділили 1 млн 992 тисячі 547 гривень 25 копійок (з ПДВ) на капітальний ремонт проспекту Першотравневий (від вулиці Небесної сотні до провулку Першотравневий). Ремонтуватиме харківське приватне підприємство "Будгарант-7".

На оголошення про закупівлю ремонту відреагували чотири компанії. Ціна кожної пропозиції конкурсних торгів:

  • ПП "ТМ-НОВАТОР" – 1.8 млн грн 
  • ПП "Будгарант-7" – більше 1.9 млн грн
  • ПАТ "Управління механізації будівництва №23" - більше 2.1 млн грн
  • ТОВ "Будівельна компанія "Дорлідер" – більше 2.1 млн грн

Пропозиції ПП "ТМ-НОВАТОР" та ТОВ "Будівельна компанія "Дорлідер" не відповідали умовам документації конкурсних торгів. Тому з двох підприємств, пропозиції яких оцінювали, виграло харківське, бо запропонувало меншу ціну, ніж "Управління механізації будівництва №23".

Капітальний ремонт включатиме в себе: розбирання та знімання асфальтобетонних покриттiв доріг вручну та за допомогою машин; улаштування покриттiв товщиною з гарячих асфальтобетонних сумiшей; установлення дорожнiх знакiв; нанесення дорожньої розмітки маркірувальною машиною; улаштування тротуарів, огородження майданчика для сміттєвих контейнерів та інше.

Згідно з договором, ремонтні роботи мають завершитись до 31.12.2016 року або до повного виконання сторонами своїх зобов'язань.

дороги, ремонт, тендер

За темою:

  • Полтавці консолідують зусилля для покращання стану доріг, — Пронін
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.