ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:00 24.06


Кременчужанина позбавили волі через хуліганство в аптеці, в якій продавали наркотики

У Кременчуці чоловіку призначили п’ять місяців позбавлення волі за хуліганство. На суді він пояснив, що намагався припинити продаж наркотиків в аптеці "Ромашка".

Цікаво, що в цій аптеці через кілька місяців дійсно знайшли наркотичні речовини.

Автозаводський районний суд м.Кременчука призначив п’ять місяців позбавлення волі чоловіку, який намагався купити наркотики в аптеці "Ромашка". Коли чоловіку відмовили, він почав лаяти продавчиню аптеки, а потім ударив лікарку. Оскільки чоловіку попередньо був призначений іспитовий строк за грабіж, а він повторно скоїв злочин, то до його вироку суд додав невідбуте покарання. Тому чоловіку призначили п’ять років і два місяця позбавлення волі.

Сварка в аптеці "Ромашка" сталася 11 квітня 2015 року. Приблизно о 10:00 чоловік зайшов у приміщення і попросив продати йому медичний препарат "Налбуфін". Продавчиня аптеки йому відмовила. Почувши це, чоловік розлютився, почав нецензурно виражатись та бити кулаком по прилавку аптеки. У цей момент в аптеці здійснювала прийом лікар-педіатр та за сумісництвом власниця аптеки. Почувши сварку, жінка вийшла з сусідньої кімнати аптеки до торгівельної зали і попрохала вийти потенційного покупця.

Чоловік почав лаяти лікарку, штовхнув її руками і вдарив в обличчя. Щоб забезпечити спокійну роботу аптеки та не допускати в подальшому порушення громадського порядку, жінка викликала працівників приватної охорони. Приблизно через 5-10 хвилин до аптеки приїхав наряд охорони. Один з охоронців прохав чоловіка вийти з аптеки, але той відмовився. Коли охоронець почав виводити чоловіка з аптеки, то обвинувачений продовжував лаятись і вдарив його в лице.

На суді чоловік свою вину не визнав і пояснив, що хотів зупинити продаж наркотиків в аптеці. Однак з приводу того, що в аптеці продають незаконно наркотичні засоби він письмово до органів внутрішніх справ не звертався, тільки в усній формі повідомляв про даний факт. До прокуратури чи суду на бездіяльність працівників міліції він також не скаржився. Також чоловік сказав, що спочатку вимагав, щоб йому повернули паспорта наркозалежних. Оскільки йому відмовили, він намагався придбати за 50 грн наркотичний засіб. Однак провізор почала висловлюватися нецензурною лайкою.

Не визнання обвинуваченим своєї вини суд оцінив критично – як його бажання уникнути відповідальності за скоєне кримінальне правопорушення та тактику захисту.

У торговій залі аптеці були дві жінки з дітьми, які чули нецензурну лайку від незнайомого чоловіка. Про це вони засвідчили в суді. Одна з жінок знала власницю аптеки приблизно 3-4 роки, так лікувала у неї свою дитину. Вона розповіла, що того дня чоловік прийшов у неадекватному стані. Крім того, за словами свідка, у нього була дивна мова і очі.

Цікаво, що через кілька місяців, на початку лютого 2016 року в аптеці "Ромашка" провели обшук і знайшли наркотичні засоби. Про це повідомляли кореспонденти видання "Телеграфъ", які були присутні під час обшуку. За їхньою інформацією, правоохоронці вилучили на касі пластинки препарату "Кодепсин", в якому міститься наркотична речовина кодеїн, кілька ампул "Налбуфіну" та паспорти, водійські посвідчення, студентські квитки, свідоцтва про народження.

В аптеці не тільки продавали наркотики, але й дозволяли вживати. Також там можна було за 30 грн отримати довідку для дитсадка. Варто зазначити, що на момент прийому лікарем, наркоманів до приміщення аптеки не пускали.

наркотики, Ромашка, Кременчук

За темою:

  • Полтавця затримали за збут психотропів на понад 300 тисяч гривень
  • Поліцейські знешкодили мережу наркозбуту на понад 150 млн гривень
  • У полтавця вилучили понад 30 схованок з наркотиками
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.