ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:19 24.06


ФК "Полтава": участь клубу у першій лізі під питанням

24 червня у столичному Будинку футболу відбулася XXV чергова Конференція ПФЛ. Делегати затвердили підсумки минулого сезону, прийняли нових членів та назвали дати старту нового футбольного сезону.

Після голосування Конференція професіональних клубів України ухвалила таке рішення: у першій лізі в новому сезоні гратиме 18 команд. Але це рішення ще має ухвалити Виконком ФФУ.

До першої ліги заходять чернівецька "Буковина", стрийська "Скала" й "Арсенал-Київ". Розглядається питання щодо ФК "Тернопіль", якому нададуть ще один шанс.
Втім, "Буковина", "Миколаїв" і футбольний клуб "Полтава" поки що не отримали атестати на участь у змаганнях - за інформацією прес-служби ПФЛ - "до усунення всіх недоліків". Усі інші клуби отримали право виступати в змаганнях під егідою ПФЛ.
Також ПФЛ вирішила, що кубковий турнір цьогоріч стартує 20 липня, а чемпіонат у першій лізі - 24 липня. Весняна ж частина сезону стартуватиме 25 березня, а 27 травня 2017 року сезон завершиться.

Варто зазначити, що гравці і тренери ФК "Полтава" тим часом повернулися з відпустки і розпочали на заміській базі клубу у Копилах підготовку до нового сезону.

спорт, футбол, ФК Полтава

За темою:

  • Маттіас Заммер: Найкращий гравець чемпіонату Європи з футболу 1996 року
  • Молоді "політехніки" взяли "срібло" футбольної першості країни
  • Уболівальники визнали Крупського кращим футболістом "Ворскли"
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.