ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:33 25.06


Біленький хоче зібрати позачергову сесію облради

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький заявив у соцмережі про те, що терміново скликає позачергову сесію обласної ради. Проте дату зібрання не назвав.

Негайно будемо вирішувати проблему подолання наслідків лиха у Чорнухинському районі! Найближчого ж часу скликатиму термінову позачергову сесію обласної ради, на якій пропонуватимемо депутатам виділити гроші до резервного фонду на подолання наслідків стихії. Люди не залишаться наодинці з бідою!
 - написав Біленький на власній сторінці у Фейсбуці.
Внаслідок негоди, нагадаємо, днями було пошкоджено житлові будинки, зруйновано мости, підтоплені підвали будинків, знищено свійських тварин.
Відповідно до висновку спеціальної комісії, збитки від надзвичайної ситуації склали 16 млн. грн. Керівництво ОДА, яке наділено повноваженнями, спрямувало з резервного фонду половину суми - 8 млн.грн.

Щоб профінансувати загальну суму потрібно рішенням сесії обласної ради поповнити резервний фонд, що ми і плануємо зробити! Резонно зазначити, що паралельно потрібно залучати до роботи контролюючі органи, які б унеможливили бажання деяких спритників нажитися на людській біді! Останнє - звертаюсь до учасників парламентських перегонів по 151 в.о. - вимкніть у себе функцію "кандидат" та просто допомагайте людям, це буде великим плюсом до вашої карми!
 - вважає голова обласної ради.

політика, стихія, влада, гроші, облрада

За темою:

  • У Полтаві вирішили провести позачергову сесію міськради
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.