ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:52 26.06


Камерилов завоював другу медаль веслувального Євро

У Москві (Росія) завершився чемпіонат Європи з веслування на каное та байдарках, в якому у складі збірної України вдало виступили четверо спортсменів із Полтавщини.

Наші земляки загалом виступили у шести фінальних гонках, завоювавши медалі у двох номінаціях - срібну і бронзову, саме ці дві нагороди й були у підсумкових здобутках українців за підсумками всього чемпіонату.

В останній день турніру полтавець Денис Камерилов - разом із львів'янином Віталієм Вергелесом - став бронзовим призером на каное-двійці на дистанції 500 метрів - 1 хвилина 43,520 секунди.

Офіційний протокол фіналу - у додатковому файлі.

За день до цього полтавці Денис Камерилов та Едуард Шеметило - разом із Денисом Коваленком і Віталієм Вергелесом - на українському човні - каное-четвірці завоювали срібну медаль на дистанції 1000 метрів.

У своїх інших - не медальних фіналах у Москві наші земляки посідали такі місця: Едуард Шеметило - 7-е місце на каное-одиночці (1000 метрів) і 4-е місце на каное-одиночці (5000 метрів), Олександр Сівков - 5-е місце на каное-одиночці (500 метрів), Денис Камерилов - 6-е місце на каное-двійці (200 метрів).

 

Додаткові файли:
ПРОТОКОЛ КАМЕРИЛОВ-1.pdf

спорт, веслування, Камерилов

За темою:

  • Автомобіль швидкої допомоги зіткнувся з легковиком, яким керував неповнолітній 
  • Автотроща на Полтавщині: легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою
  • Маттіас Заммер: Найкращий гравець чемпіонату Європи з футболу 1996 року
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.