ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:45 27.06


Мотоболісти "Дружби" програли "Восходу"

26 червня у Вознесенську відбувся черговий матч чемпіонату України з мотоболу, в якому "Дружба" (Мачухи) програла місцевому "Восходу" - 1:4.

Після цього матчу стало зрозуміло, що й цього року ніхто не зможе кинути виклик двом лідерам українського мотоболу, які наразі очолюють турнірну таблицю - "Ниві" (Вишняки), яка набрала 13 очок у 5-ти матчах, та "Восходу" (Вознесенськ) - 12 очок після 6-ти матчів.
Наступний матч чемпіонату країни відбудеться 2 липня у Мачухах, там місцева "Дружба" прийматиме іншу команду з Полтавщини - "Колос" (Нові Санжари). Це буде відповідальний матч-дербі, адже у разі перемоги мотоболісти "Дружби" за два тури до закінчення чемпіонату зможуть гарантувати собі бронзові медалі.
Після матчу "Дружба" - "Колос" у чемпіонаті України настане 5-тижнева перерва - перед чемпіонатом Європи 2016 року, який відбуватиметься 26-31 липня в Голландії. До речі, господарі Євро нещодавно презентували "Будель" - офіційний м'яч турніру.

Після Євро-2016 чемпіонат України з мотоболу продовжиться вже у серпні, коли у Вознесенську (12 серпня) "Восход" прийматиме "Колос" (Нові Санжари).

спорт, мотобол

За темою:

  • Автомобіль швидкої допомоги зіткнувся з легковиком, яким керував неповнолітній 
  • Автотроща на Полтавщині: легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою
  • Маттіас Заммер: Найкращий гравець чемпіонату Європи з футболу 1996 року
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.