ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:38 27.06


Світлана Коваль стала другою в Європі у городковому спорті

У Санкт-Петербурзі (Росія) завершився особистий чемпіонат Європи з городкового спорту, на якому честь України представляла лише одна спортсменка, представниця Полтавщини - Світлана Коваль із Кременчука.

Наша землячка продемонструвала у Росії блискучий результат, завоювавши три медалі у чотирьох номерах програми чемпіонату Європи.

Світлана стала бронзовою призеркою у класичних городках (32 битки), срібною призеркою - у фінських городках (40 биток) і розділила 4-5 місця у першості з європейських городків (36 биток).
В абсолютній першості з городкового багатоборства (триборство) вона стала срібною призеркою чемпіонату Європи з підсумковим результатом - 283 пункти. Абсолютною чемпіонкою Європи серед жінок стала росіянка Ніна Єлисєєва - 305 пунктів, бронзовою призеркою - Тетяна Ярошевич із Білорусі - 273 пункти.

Кременчужанка Світлана Коваль - багаторічна лідерка українського городкового спорту. Це не перші її значні здобутки на міжнародній арені. На останньому особисто-командному чемпіонаті світу (2014 рік, Москва) кременчужанка завойовувала золоті, срібні та бронзові медалі як в особистих, так і командних першостях у складі жіночої збірної України.




спорт, городки, Коваль

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.