ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:00 28.06


Ветерани полтавського спідвею згадали про свої таланти

У Червонограді (Львівська обл.) відбувся перший етап Кубка України зі спідвею серед ветеранів, за підсумками якого полтавці завоювали три медалі. А Бахтіяр Алієв став абсолютним чемпіоном етапу.

У віковій номінації до 55 років переможцем став полтавець, майстер спорту Бахтіяр Алієв, а бронзовим призером - Віктор Нелюба. "Срібло" тут дісталося Ігорю Єпіфанову (Червоноград).
У номінації понад 55 років - бронзовим призером став полтавець, майстер спорту Станіслав Московченко, його випередили лише переможець Петро Федик (Червоноград) і срібний призер - Сергій Бєлокуров (Вознесенськ).

Керівник ветеранської делегації Полтави Станіслав Московченко в ексклюзивному інтерв'ю нашому сайту повідомив:
Найбільшого успіху досяг полтавець Бахтіяр Алієв, який став абсолютним чемпіоном першого етапу. Він виграв усі чотири залікові гонки і набрав максимум очок - 12 (по 3 очка за перемогу у кожній гонці). Наші друзі-ветерани з інших областей України просто "на вухах" від успіхів полтавців. Бо вони знають, що в Полтаві відсутні умови для розвитку спідвею, який є специфічним циклічним видом гонок. Це - не мотокрос. Для спідвею треба стадіонну доріжку певної довжини та з відповідними радіальними віражами. Саме на цих віражах (а не прямих) здебільшого і відбуваються головні події - успіхи або втрати - під час гонок. Умов для роботи вдома ми не маємо. Звісно, у нас є свої секрети екстремальної підготовки до турнірів. Але й ми самі були вражені нашими результатами. Завдання перед кожним полтавським гонщиком було поставлене досить просте - можна максимально ризикувати на дистанції, але не допускати помилок. І саме ця тактика дала такий гарний результат

Другий етап Кубка України зі спідвею серед ветеранів відбудеться у Вознесенську.

спорт, спідвей

За темою:

  • Автомобіль швидкої допомоги зіткнувся з легковиком, яким керував неповнолітній 
  • Автотроща на Полтавщині: легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою
  • Маттіас Заммер: Найкращий гравець чемпіонату Європи з футболу 1996 року
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.