ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:15 29.06


З обласного бюджету виділили гроші на ліквідацію наслідків негоди на Полтавщині

На сьогоднішній позачерговій восьмій сесії обласної ради депутати ухвалили виділити кошти для Чорнухинського району, 9 мільйонів гривень із резервного фонду.

На сьогоднішньому сесійному засіданні позачергової восьмої сесії обласної ради депутати зібралися щоб розглянути одне питання порядку денного "Про резервний фонд обласного бюджету". Ухвалено, що Чорнухинський район області, який суттєво постраждав від негоди, отримає 9 млн грн для проведення відновлювальних робіт.

За словами депутатів, зараз у районі змило посіви, а також потоком води зачепило кладовище, розмито дорогу та винесені бетонні кільця. У районі без крівлі залишились десятки будинків.

Щодо ситуації в районі перед депутатами відзвітувалась керівники профільних управлінь. Інфекційних захворювань у області не зафіксовано, фахівці проводять щоденний моніторингу санітарної ситуації області.

У ніч з 22 на 23 пройшов буревій, під час якого були сильні опади та град. Наслідком несприятливих погодних умов сталося підтоплення 168 домогосподарств. На території Чорнухинського району пошкоджені посіви с/г культур, пошкоджено два дитячі садочки, розмито дорогу тощо. Проводятьчя роботи з відрахування води. Збитки по Чорнухинському району складають близько 18 млн грн

- повідомив керівник ГУ ДСНС Полтавщини Володимир Салогуб.

Тож депутати ухвалили виділити додаткові кошти на проведення робіт у районі. Сьогодні з коштів резервного фонду області виділено 9 млн грн, а всього ж передбачається виділення 18 млн грн для робіт у Чорноухинському, Лубенському та Лохвицькому районах, інформує УНН-Центр.


За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.