ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:46 29.06


Збірна Полтавщини завоювала "золото" чемпіонату України на човнах-драконах

У Києві відбувся чемпіонат України з веслування на драгонботах (човнах-драконах), в якому активну участь взяли веслувальники Полтавщини.

Головним суддею чемпіонату України був президент Полтавської федерації драгонботу Едуард Шевченко, який в ексклюзивному інтерв'ю нашому сайту повідомив:

З кожним роком популярність драгонботу в Україні зростає. На цьогорічному чемпіонаті змагалися вже 33 команди. Збірна Полтавщини була створена з веслувальників Полтави, Кременчука, Горішніх Плавнів. Полтавські веслувальники перемогли у класі Опен на дистанції 2000 метрів. Екіпаж переможців - 22 учасника (капітан - Сергій Ханчевський), у човні веслували 20 спортсменів, курс яких тримав рульовий та підбадьорював екіпажний барабанщик. Ще у двох номінаціях веслувальники Полтавщини стали срібними призерами і тричі - бронзовими призерами.

За підсумками чемпіонату України визначаться головні претенденти на участь у чемпіонаті Європи, який у липні відбуватиметься у Римі (Італія) та чемпіонаті світу, який у вересні прийматиме Москва (Росія).

А тим часом й на Полтавщині продовжує зростати популярність веслування на човнах-драконах. Цього року вперше до офіційного календаря УДБФ (Української драгонбот федерації) включено національний турнір у Миргороді, який відбуватиметься у вересні на річці Хорол і буде присвячений Дню Миргорода.

спорт, драгонбот, Шевченко

За темою:

  • Автомобіль швидкої допомоги зіткнувся з легковиком, яким керував неповнолітній 
  • Автотроща на Полтавщині: легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою
  • Маттіас Заммер: Найкращий гравець чемпіонату Європи з футболу 1996 року
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.