ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:28 29.06


31 особа підлягає звільненню з Нацполіції за підсумками атестування

Станом на 29 червня в Головному управлінні Нацполіції в Полтавській області підлягали атестуванню 292 особи, з них пройшли атестування всі, крім одного, в тому числі 5 працівників (за їхньою згодою) пройшли тестування на поліграфі.

За результатами атестування відносно 31 особи прийнято висновок – займаній посаді не відповідає, підлягає звільненню зі служби в поліції через службову невідповідність, відносно 60 осіб – займаній посаді не відповідає, підлягає переміщенню на нижчу посаду через службову невідповідність, відносно 36 осіб – займаній посаді відповідає, заслуговує призначення на вищу посаду.
Відповідно до вимог наказу МВС, поліцейський, який атестувався, ознайомлюється з висновком атестування, зазначає дату та підпис. Якщо протягом п'яти робочих днів поліцейський, який проходив атестування, не ознайомлюється без поважних причин, що підтверджується документально, з висновком атестування, його результати оприлюднюються на офіційному веб-сайті МВС України, Національної поліції України чи відповідного органу поліції.
Іншого способу оприлюднення персональних результатів атестування співробітників Національної поліції законодавством не передбачено, повідомляє ГУНП в Полтавській області.

 

поліція, атестування, УМВС

За темою:

  • Автомобіль швидкої допомоги зіткнувся з легковиком, яким керував неповнолітній 
  • Поліція вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток
  • Автотроща на Полтавщині: легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.