ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:02 30.06


У Полтаві встановили лише 20 відсотків теплових лічильників

У Полтаві встановили близько 20 відсотків теплових лічильників, а середній показник встановлення лічильників по області становить 30 відсотків.

Для виконання плану щодо оснащення будинків лічильниками теплової енергії в області не вистачає коштів. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту УНН-Центр повідомив заступник голови ОДА Полтавщини Олег Пругло.

Середній показник встановлення теплових лічильників в області зараз складає близько 30 відсотків. У містах Миргород, Лубни, Пирятин відсоток встановлення лічильників високий, вже проведено роботи в усіх п'ятиповерхових будинках і залишається провести встановлення у деяких 16-квартирних. Але в найбільших містах області − Полтаві та Кременчуці − справи йдуть не так добре. Зараз у Полтаві відсоток встановлення теплових лічильників − менше 20 відсотків. До кінця року заплановано встановлення ще близько 500 лічильників, тож цей показник по місту буде більше 50 відсотків. Звичайно, є проблеми, зокрема фінансування. Необхідна підтримка органів місцевого самоврядування, і маємо надію, що на найближчих сесіях місцевих рад це питання буде вирішено. Утім, ми докладено максимум зусиль для виконання плану до початку опалювального сезону, адже використання теплових лічильників дасть змогу економити близько 30 відсотків енергії,

- розповів О.Пругло.

лічильник, Пругло

За темою:

  • Полтавцям установлять багатотарифні лічильники світла
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.