ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

06:45 01.07


Любомир Лемешко першим серед полтавців вирушить на Ігри до Бразилії

У спортсменів Полтавщини, які змагатимуться на літніх Олімпійських іграх 2016 року у Ріо-де-Жанейро, триває завершальний період підготовки до найвідповідальніших стартів чотириріччя.

Першим серед наших земляків ближче до місця головної спортивної події року вирушає плавець Любомир Лемешко. 5 липня він вилітає з Києва до Бразилії.

Це буде невелика делегація з України, до якої увійшли: тренер - Дмитро Краєвський (Кам'янське) і плавці - Андрій Говоров (Дніпро) та Любомир Лемешко (Полтава). У Бразилії до них "підключиться" бразильський тренер Соарес да Сільва Арілсон, він сприятиме українцям у підготовці, яка там триватиме по 3 серпня включно.
Але бразильський етап підготовки українських плавців відбуватиметься далеченько від Ріо-де-Жанейро - у місті Аракажу (це - столиця штату Сержипі, в якій проживає понад півмільйона мешканців). Аракажу знаходиться на березі Атлантичного океану - у 1470 кілометрах на північ від Ріо-де-Жанейро. Як стало відомо нашому сайту, у тренера з міста Сан-Паулу - Арілсона ("куратора" українських плавців) є домовленість із мером Аракажу - Едвалду Ногейрою про сприяння плідній підготовці українців у цьому місті.

4 серпня полтавець Любомир Лемешко вирушить із Аракажу до Ріо-де-Жанейро, де 5 серпня відбудеться урочиста церемонія відкриття Олімпійських ігор. А вже 6 серпня в Олімпійському басейні Ріо-де-Жанейро розпочнуться змагання найкращих у світі плавців.
Наш сайт тримає "на пульсі" підготовку Лемешка та інших спортсменів Полтавщини до Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро. Розповідь про них та велике ексклюзивне інтерв'ю з Любомиром - найближчим часом на сайті.

Олімпіада-2016, спорт, плавання, Лемешко

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.