ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:45 01.11


"Укренерго" застосувало аварійні відключення полтавців

У перший день листопада на Полтавщині застосували аварійні відключення споживачів електроенергії. Наразі вони охоплюють усі 10 черг. Погодинні відключення сьогодні не застосовували.

На Полтавщині з 6:15 вівторка, 1 листопада, застосували графік аварійних відключень, а не погодинних, які оприлюднили раніше. Про це повідомили у Полтавській ОВА та у пресслужбі "Полтаваобленерго".

Зранку у вівторок на Полтавщині були застосовані аварійні відключення споживачів електроенергії. Наразі вони охоплюють усі 10 черг. Погодинні відключення сьогодні не застосовували.

У ніч на 1 листопада чотири ворожі дрони атакували цивільні об’єкти на Полтавщині. За інформацією ОВА, вночі 1 листопада над Полтавщиною збили три ворожі безпілотники. Повітряна тривога на Полтавщині тривала впродовж трьох годин.

Перші вибухи, які лунали в Полтаві, влада області підтвердила о 2:07. У другій хвилі обстрілів росіяни запустили на Полтавщину два дрони, їх ліквідували наші військові. Наразі збиті літальні апарати знаходяться на дні Ворскли.

 

війна, електроенергія, споживач, тепло, відключення

За темою:

  • У центрі Полтави сталося аварійне відключення світла
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.